Escape Room

RIDDLERS ESCAPE ROOM-LEND US YOUR BRAIN. WE WILL DO NICE THINGS TO IT. WE PROMISE!

Fii mentalistul grupului tău! Impresionează-ți prietenii cu abilitățile tale de investigator, dar și inițiatorul unei distracții altfel! Escape Red Light District, Escape The Purgatory sau Hide the Gift!

Evadează fără a fi nevoit să părăsești Bucureștiul! Riddlers Room Escape îți vine în ajutor! În mod cert, cauți locații din ce în ce mai originale, mai distractive și mai creative de a-ți petrece timpul liber, alături de prieteni, colegi sau familie.

Riddlers Room Escape te invită în locația de tip real escape room din București, în Piața Rosetti, nr. 3 (deasupra sucursalei BCR).

Nu ai cum să te plictisești și, cu siguranță, îți antrenezi și neuronii, distrându-te în același timp, uitând un timp de job și de claxoanele din drumul tău .

Dacă te-au fascinat vreodată filmele de genul Prison Break, Law Abiding Citizen sau The Exam sau jocuri în genul Hitman și ai simțit că poți fi personajul principal, acum ai șansa să fii erou, într-o aventură pe viu!

logo-riddlers-escape-room

Este un joc de evadare real, care te va pune în situația de a fi închis într-o cameră plină de indicii a căror menire este de a te ajuta, dar numai dacă ai mintea în priză și gândești out of the box.

Fiecare indiciu pe care îl vei găsi te va ține cu sufletul la gură și îți va ascuți neuronii pentru dezlegarea următoarelor mistere până la cheia finală.

Ai o oră la dispoziție pentru a evada, motiv pentru care comunicarea cu partenerul/partenerii pe care-i vei avea este esențială.

Povestea Red Light District: Sunteți un grup de polițiști corupți și împreună încercați să acoperiți urmele unei rețele interlope în care sunteți implicați. Vă aflați în Red Light District, la ușa camerei unei foste „colaboratoare” care și-a luat tălpășita, dar a lasat în urma sa dovezi care incriminează întreaga rețea mafiotă. La o oră distanță de Red Light District se află noul șef al poliției care încearcă să înfunde această rețea și se îndreaptă spre voi!!! Aveți 60 de minute la dispoziție să recuperați dovezile și să ieșiți din cameră, altfel, cunoscând temperamentul capului de clan, n-o să vă fie bine nici la pușcărie….

red-light-district

Povestea The Purgatory: Intrati in barlogul clanului Kelly, un clan de nemuritori antici. Acest clan are 5 capetenii, insa nu conduc simultan. Odata la 400 de ani, fiecare dintre ei trebuie sa doarma timp de un secol in Purgatoriu. Un eveniment neasteptat va determina trezirea timpurie a celui mai puternic dintre ei, care doarme in acest moment: moartea mamei lor, Sarah, ucisa de un muritor, in urrma unui duel. Peste fix o ora, ritualul de trezire a ultimului nemuritor se va finaliza, iar furia celor 5 se va rasfrange asupra intregii omeniri. In mod evident, o lupta cu acest clan este destinata pierzaniei, prin urmare, Voi ati fost Alesi sa gasiti o solutie prin care aceste evenimente sa nu aiba loc…

the-purgatory

Uite ce se poate întâmpla în The Purgatory:

Trebuie să descoperiți toate mesajele, conexiunile logice între două sau mai multe obiecte, să descifrezi toate puzzle-urile și enigmele ascunse.

Noi vă oferim 60 de minute captivante, intense și trepidante într-un mediu care vă va provoca să fiți de neînvins în fața timpului, iar voi vă veți oferi o sumedenie de subiecte de dezbatere la următoarea întâlnire cu gașca! 

Riddlers Room Escape îți va schimba percepția despre tot ce știai în materie de distracție în București.

Hide the Gift concept unic pe piața room escape-urilor:

Hide the Gift îți dă posibilitatea de a surprinde persoana dragă într-un mod original oferind un cadou, fie el inel de logodnă, un cadou pentru o zi de naștere sau fără a avea o ocazie specială. 

Hide the gift și provoacă zâmbete celor dragi!

O dată cu cheia care vă va ajuta să evadați, veți găsi și cadoul! Pentru a ajunge la cadou, trebuie să parcurgeți povestea din spatele Red Light District sau The Purgatory

Fiți originali și creați momente de neuitat alături de noi!

De asemenea, daca doriti sa achizitionati un voucher cadaou pentru unul dintre apropiatii vostri, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0741.026.639

Fiți originali și creați momente de neuitat alături de noi!

Camere geniale, game master de nota 20, sunt momente in care iti doresti sa ai Alzheimer doar sa mai poti evada o data” – A.D.

„Scenariu captivant, decor minunat care te face sa intri imediat in poveste, enigme bine imbinate in scenariu, un inceput perfect pentru petrecerea burlacitelor!” – M.C.

„Amazing experience! The fact that there’s no „don’t touch” stickers, combined with interesting puzzles makes Red Light District a great escape room. I loved it that there were objects I didn’t see/use before in other rooms (and no, I’m not talking about the lingerie :)). Also, great staff :)” – A.N.

Avem permanent surprize pentru evadatori, fie ei copii, adulti veniti sa-si sarbatoreasca ziua de nastere, onomastica, cererea in logodna, petrecerea burlacilor/burlacitelor, nunta, divort, taiere de mot, Scoala Altfel!

 REZERVA ACUM și evadează! 

e-mail: contact@riddlers-escaperoom.com

Web: www.riddlers-escaperoom.com

Facebookhttps://www.facebook.com/RiddlersEscapeRoom

Telefon:  0741026639

Adresa: Piața Rosetti nr. 3, Bucuresti

Program: Duminica-Luni : 11-23:00

Prețuri: între 35 și 50 de lei/ persoană. Promoții zilnice

riddlersTripAdvisor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s